Persoonlijk programma

Paardencoaching

Jij wilt echt stappen zetten, je gewoon lekker voelen!

Mensen echt kunnen helpen, dat is wat ik het allerliefste doe. Deze wens samen met mijn deskundigheid en ervaring heb ik samengevoegd in een persoonlijk programma, op maat voor jou!

Wat houdt het in?

In jouw leven is er een stuk waarop je vast loopt, het gaat gewoon niet zoals je zou willen en hebt hier last van. Je wilt een oplossing, verandering, stappen zetten.
Ookal vind je het spannend.

Samen gaan we hiernaar kijken. Aan de hand van jouw ”probleem” maak ik een voorstel voor een persoonlijk programma die past bij jou als persoon maar ook bij jouw doel.

Een persoonlijk programma kan bestaan uit life coaching en/of paardencoaching. Maar net wat past bij jou en jouw hulpvraag.

Voor een aantal maanden ontvang ik jouw om de 2 a 3 weken op locatie en gaan we aan de slag. Wat wil je nu echt? Waar loopt je vast? Hoe komt dit en wat kan je ermee?

Al dit soort vragen worden tijdens jouw persoonlijk programma beantwoord. Belangrijk daarin is jouw inzet en wil om te gaan knallen.
Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen en in deze periode krijg je WhatsApp support van mij.

Ben je benieuwd of dit wat voor jou is?
Kom gezellig op (online) ”theeleut” date en graag hoor ik jouw verhaal.

 

 

Met wie werk ik samen?

Lotte Egbers, GZ-psycholoog en mindfulness trainer, neemt haar cliƫnten letterlijk mee naar buiten. Ook EMDR behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor haar website.

5 + 5 =

Contact

06-25169804 (whatsApp)

coaching@sarahkampman.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?