Persoonlijk coach traject

Herken je dat..

• Je altijd ”aan” staat.

• Je vaak de behoefte van andere op de 1e plek zet, en dan pas die van jezelf.

• Je regelmatig angstig en/of onzeker voelt.

• Je het lastig vind om met je eigen emoties om te gaan.

• Je hoofd overuren maakt.

• Je last hebt van vroegere gebeurtenissen.

• Je snel moe bent.

 

 

Maar verlang je naar..

  • Meer rust in je hoofd.
  • Echt kunnen genieten.
  • Blij zijn met jezelf.
  • Vanuit zelfvertrouwen keuzes maken.
  • Je emoties goed kunnen reguleren.

Aan de slag (met paarden)

Kennismaking & intake

Essentieel voor jouw proces is dat jij je op gemakt voelt bij mij en andersom. Daarom plan ik altijd graag een kennismaking/intake in bij de paarden om je alvast een inkijkje te geven in het coachen met paarden, en wat het voor je kan betekenen. Na deze sessie bepalen we samen wat passend is voor jou en jouw doel(en) en doe ik een traject voorstel. Belangrijk is dat het past bij jou!

 

Wat houd een persoonlijk traject in?

 

– Die steen uitgraven waar jij elke keer je teen tegen stoot. Dat gaan we doen!

– Elke 2 a 3 weken zien we elkaar bij de paarden in Heerjansdam, of op een andere locatie indien passend. Ik zal een aantal maanden met je meelopen je begeleiden in het ontdekken, leren voelen en opruimen.

– Tijdens de coachsessie’s vraag jou samen met de paarden verschillende oefeningen te doen.
Dit is altijd naast het paard, nooit op het paard. Deze oefeningen passen bij jouw thema of coachvraag.

– In de natuur, al ervaren hoe het is om bijvoorbeeld; je eigen grenzen aan te geven, uit te spreken wat je echt vind, en te verbinden met je eigen lichaam. Dit gaat jouw helpen om het makkelijker toe te passen in je dagelijks leven.

– Naast onze fysieke ontmoetingen geef ik je oefeningen mee naar huis die jouw gaan helpen je doel te bereiken en support ik je via whatsApp.

(Als jouw eigen paard geschikt is als coachpaard, is het in overleg ook mogelijk om een traject te volgen met inzet van je eigen paard)

 

 

 

Persoonlijk coach traject.

Vanaf minimaal 4 sessies:

€ 549

Kennismaking / intake sessie

€ 129 euro

Locatie: Heerjansdam

 

Inkijkje in een coachsessie

Samenwerkingen

Lotte Egbers – GZ-psycholoog en mindfulness trainer, neemt haar cliënten letterlijk mee naar buiten. Ook EMDR behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor haar website.

lianne bijl
lianne bijl
2024-03-29
Al na 1 sessie merkte ik dat ik veel meer rust kreeg in mijn hoofd. Wat mij al maanden niet lukte, lukte Sarah al voor een groot deel in 1 sessie. Rust krijgen in mijn hoofd. Eerst even lekker gekletst met een warme kop thee, en daarna samen zijn tussen de paarden. Gewoon even zijn en kijken wat er gebeurde. Waar het paard eerst even op afstand bleef, kwam hij steeds dichterbij naarmate Sarah en ik in gesprek gingen. Sarah vertaalde wat het paard spiegelde en zo kwamen we steeds verder in gesprek. Binnen 1 sessie al zoveel duidelijkheid gekregen en lijntjes die ik aan elkaar kon verbinden. Ik raad het iedereen aan! Echt enorm waardevol!
Britt van Dijk
Britt van Dijk
2024-03-29
Met een open mindset kwam ik bij Sarah aan, ik was immers nog nooit gecoacht laat staan met paarden. Sarah zorgde snel voor een ontspannen en open sfeer waarin we makkelijk met elkaar konden praten, konden achterhalen waar ik vastliep en waar we die sessie aan zouden gaan werken. Sarah is een erg kundige en oplettende coach! Wat er gaande is zowel met jou als met de paarden pikt ze feilloos op en reflecteert het op een fijne manier weer terug. Het is ook fijn om hands on met je problemen aan de slag te gaan en het in beweging te zetten. Ik heb veel aan mijn coaching sessie gehad en denk er nog dagelijks aan terug (het is inmiddels een maand geleden). Absolute aanrader, voor zowel 1 check-in sessie als een langer coachingstraject!
Leslie van Oosten
Leslie van Oosten
2024-03-22
Saar in privé sferen mogen leren kennen, waar ik al snel een spreekbeurt over paarden kreeg. Best interessant die beesten, maar toch nog huiverig. Zelf struggle ik op werkgebied en daardoor leek het mij toch interessant. Het is fijn om met Sarah te kunnen praten en daarna door te gaan naar de paarden. Het is bijzonder om te merken hoe zij reageren. In mijn geval stond niet 1 maar 3 paarden in rust positie en dat liet mij inzien dat het tijd was om pas op de plaats te maken. Als kers op de taart mocht ik een mooi kaartje trekken bij Sarah en dat was zó treffend. Ik vond de Check-in sessie heel fijn om in een korte tijd inzicht te krijgen door Sarah en de paarden. Gun jezelf deze tijd voor jezelf!
Samantha Stulp
Samantha Stulp
2023-08-01
De allerbeste! Sarah is begripvol, meelevend en stelt altijd precies de juiste vragen. Haar sessies zijn echt een cadeautje aan jezelf en een enorme aanrader!
Leroy Smit
Leroy Smit
2023-03-28
Hele fijne ervaring gehad bij sarah. Ze is heel profecioneel en heel duidelijk en weet goed haar vragen te stellen en voelt daarbij goed jou emotie aan gaat hier heel goed mee om normaal stel ik mezelf niet of nauwlijks open maar door haar energie lukte dat meteen en kreeg ik hele heldere inzichten. Ook bij de Guasha massage was ze heel profesioneel en wist precies wat ze moest doen met een gezellig praatje erbij maar ook met uitleg wat het betekende. Ik zou sarah zeker aanrade als u met iets zit.
Janneke
Janneke
2023-02-10
Een hele fijne Guasha behandeling gehad. Het is een fijne en rustige dame en ik ga zeker weer terug voor een behandeling. Ze luistert goed naar wat er aan de hand is en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader om naar toe te gaan
Julia De Deugd
Julia De Deugd
2023-02-10
Sarah weet wat ze doet! Ze kan een goede scheiding maken tussen serieus aanpakken en het wat luchtiger bekijken met ruimte voor plezier in je proces. Ik heb het als erg fijn ervaren en heb grote stappen mogen zetten voor nu en de toekomst! Hoe klein of groot de struggles ook zijn bij Sarah kun je altijd terecht 😄
Annet Geurtsen
Annet Geurtsen
2023-02-09
Goeden vrouw. Ontwapenend en meetbaar skilled ♡ ik leef voor de guasha kick! Loop je vast? Hup gaan babbelen bij haar!
lisa schol
lisa schol
2023-02-09
Al 6 coachsessies met paarden bij sarah gedaan. Zeer tevreden over haar werkwijze en hoe ze met mij omgaat in mijn kwetsbare momenten. De paarden spiegelen je of geven juist aan of ik mag loslaten of verder mag gaan. Enorm blij dat ik dit bij haar mag mag doen en dat ik de beste versie van mijzelf aan het worden ben. Ik raad sarah zeker aan als je aan jezelf wilt werken!!!✨️

Veelgestelde vragen

 

– Ik ben eigenlijk bang voor paarden of heb er niks mee, is dit dan wel iets voor mij?

Je hoeft niks met paarden te hebben om erdoor gecoached te worden. tijdens je persoonlijk traject neem ik je mee in de wereld van de paardentaal en leer ik je wanneer een paard aangeeft dat je dichterbij mag komen, of wanneer hij vraag je afstand te houden. Daarnaast houd ik altijd rekening met je ervaring met deze prachtige dieren en kan je op afstand al veel van ze leren.

– Is het ook mogelijk om een coachtraject te doen zonder paarden? 

Ja dit is zeker mogelijk, naast opgeleid paardencoach ben ik ook life coach.

– Ik twijfel of ik wil starten met een persoonlijk traject, wat kan ik doen?

Rechts onderin vind je de WhatsApp button. Stuur me gerust een berichtje met je gedachte spinsels. Ik denk graag met je mee.

– Ik heb wel het idee dat ik coaching wil, maar ik weet niet zo goed wat mijn ”probleem” is. 

Dit is heel normaal, samen met jou gaan we jouw coachvraag helder maken. Ontdekken wat maakt dat jij je niet fijn voelt en wat je hiermee kan. Er is gelukkig altijd een oplossing.

– Kan ik de coachsessies indienen bij de verzekering? 

In de basis worden de coachsessies niet vergoed. Ik ben aagesloten bij het ICR coach register en hierdoor kunnen sommige verzekeringen het (deels) vergoeden. Maar hierin is de verzekering zelf vrij. Informeer dus even bij je eigen verzekering. Werk je in loondienst? Check bij je werkgever of er een persoonlijk ontwikkeling budget is. Die zou je hiervoor ook kunnen inzetten.

– Vanaf welke leeftijd kan ik me aanmelden voor een persoonlijk traject?

Vanaf 12 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan het persoonlijk traject. Indien uw dochter of zoon jonger is neem even conctact op, graag denk ik mee over de mogelijkheden.

Hoe zit het met betalen? 

We hanteren twee betaal mogelijkheden. Het hele traject vooraf, of per coachsessie. De volgende coachsessie kan dan wel pas gegeven worden als de voorgaande is betaald. Betalen gaat per factuur of betaalverzoek. Contant is niet mogelijk.

– kan ik ook gewoon een losse coachsessie boeken? 

Ik geef ook ”check-in” sessie’s. Hierbij kom je eenmalig bij de paarden om quick en dirty tips en inzichten te krijgen over het stukje waarin jij vast loopt. Om vervolgens met concrete actie punten en rust in je hoofd weer naar huis te gaan. Een losse sessie is niet geschikt voor trauma’s, vastgeroeste patronen of grote levensthema’s. Uiteraard is het wel mogelijk om hierna in te stromen in een persoonijk traject.

– Kan ik iemand meenemen naar de coachsessie?

In princiepe word de coachsessie niet gegeven met toeschouwers. Ook als u ouder bent en uw kind komt brengen mag u niet bij de coachsessie blijven. Het is wel mogelijk om een duo coachsessie op te nemen in het traject waarbij je samen aan de slag gaat met de paarden.

– Waar vinden de coachsessie’s plaats? 

Op de coachlocatie in Heerjansdam vinden de sessie’s met de paarden plaats. Het adres ontvangt u bij de eerste afspraak.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

14 + 1 =

Contact

06-25169804 (whatsApp)

coaching@sarahkampman.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?