Persoonlijk coach traject

Herken je dat..

• Je altijd ”aan” staat.

• Je vaak de behoefte van andere op de 1e plek zet, en dan pas die van jezelf.

• Je regelmatig angstig en/of onzeker voelt.

• Je het lastig vind om met je eigen emoties om te gaan.

• Je hoofd overuren maakt.

• Je last hebt van vroegere gebeurtenissen.

• Je snel moe bent.

 

 

Maar verlang je naar..

  • Meer rust in je hoofd.
  • Echt kunnen genieten.
  • Blij zijn met jezelf.
  • Vanuit zelfvertrouwen keuzes maken.
  • Je emoties goed kunnen reguleren.

Aan de slag (met paarden)

Kennismaking & intake

Essentieel voor jouw proces is dat jij je op gemakt voelt bij mij en andersom. Daarom plan ik altijd graag een kennismaking/intake in bij de paarden om je alvast een inkijkje te geven in het coachen met paarden, en wat het voor je kan betekenen. Na deze sessie bepalen we samen wat passend is voor jou en jouw doel(en) en doe ik een traject voorstel. Belangrijk is dat het past bij jou!

 

Wat houd een persoonlijk traject in?

 

– Die steen uitgraven waar jij elke keer je teen tegen stoot. Dat gaan we doen!

– Elke 2 a 3 weken zien we elkaar bij de paarden in Heerjansdam, of op een andere locatie indien passend. Ik zal een aantal maanden met je meelopen je begeleiden in het ontdekken, leren voelen en opruimen.

– Tijdens de coachsessie’s vraag jou samen met de paarden verschillende oefeningen te doen.
Dit is altijd naast het paard, nooit op het paard. Deze oefeningen passen bij jouw thema of coachvraag.

– In de natuur, al ervaren hoe het is om bijvoorbeeld; je eigen grenzen aan te geven, uit te spreken wat je echt vind, en te verbinden met je eigen lichaam. Dit gaat jouw helpen om het makkelijker toe te passen in je dagelijks leven.

– Naast onze fysieke ontmoetingen geef ik je oefeningen mee naar huis die jouw gaan helpen je doel te bereiken en support ik je via whatsApp.

 

 

 

Persoonlijk coach traject.

Vanaf minimaal 4 sessies:

€ 549

Kennismaking / intake sessie

€ 129 euro

Locatie: Heerjansdam

 

Inkijkje in een coachsessie

Samenwerkingen

Lotte Egbers – GZ-psycholoog en mindfulness trainer, neemt haar cliënten letterlijk mee naar buiten. Ook EMDR behoort tot de mogelijkheden. Klik hier voor haar website.

Veelgestelde vragen

 

– Ik ben eigenlijk bang voor paarden of heb er niks mee, is dit dan wel iets voor mij?

Je hoeft niks met paarden te hebben om erdoor gecoached te worden. tijdens je persoonlijk traject neem ik je mee in de wereld van de paardentaal en leer ik je wanneer een paard aangeeft dat je dichterbij mag komen, of wanneer hij vraag je afstand te houden. Daarnaast houd ik altijd rekening met je ervaring met deze prachtige dieren en kan je op afstand al veel van ze leren.

– Is het ook mogelijk om een coachtraject te doen zonder paarden? 

Ja dit is zeker mogelijk, naast opgeleid paardencoach ben ik ook life coach.

– Ik twijfel of ik wil starten met een persoonlijk traject, wat kan ik doen?

Rechts onderin vind je de WhatsApp button. Stuur me gerust een berichtje met je gedachte spinsels. Ik denk graag met je mee.

– Ik heb wel het idee dat ik coaching wil, maar ik weet niet zo goed wat mijn ”probleem” is. 

Dit is heel normaal, samen met jou gaan we jouw coachvraag helder maken. Ontdekken wat maakt dat jij je niet fijn voelt en wat je hiermee kan. Er is gelukkig altijd een oplossing.

– Kan ik de coachsessies indienen bij de verzekering? 

In de basis worden de coachsessies niet vergoed. Ik ben aagesloten bij het ICR coach register en hierdoor kunnen sommige verzekeringen het (deels) vergoeden. Maar hierin is de verzekering zelf vrij. Informeer dus even bij je eigen verzekering. Werk je in loondienst? Check bij je werkgever of er een persoonlijk ontwikkeling budget is. Die zou je hiervoor ook kunnen inzetten.

– Vanaf welke leeftijd kan ik me aanmelden voor een persoonlijk traject?

Vanaf 12 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan het persoonlijk traject. Indien uw dochter of zoon jonger is neem even conctact op, graag denk ik mee over de mogelijkheden.

Hoe zit het met betalen? 

We hanteren twee betaal mogelijkheden. Het hele traject vooraf, of per coachsessie. De volgende coachsessie kan dan wel pas gegeven worden als de voorgaande is betaald. Betalen gaat per factuur of betaalverzoek. Contant is niet mogelijk.

– kan ik ook gewoon een losse coachsessie boeken? 

Ik geef ook ”check-in” sessie’s. Hierbij kom je eenmalig bij de paarden om quick en dirty tips en inzichten te krijgen over het stukje waarin jij vast loopt. Om vervolgens met concrete actie punten en rust in je hoofd weer naar huis te gaan. Een losse sessie is niet geschikt voor trauma’s, vastgeroeste patronen of grote levensthema’s. Uiteraard is het wel mogelijk om hierna in te stromen in een persoonijk traject.

– Kan ik iemand meenemen naar de coachsessie?

In princiepe word de coachsessie niet gegeven met toeschouwers. Ook als u ouder bent en uw kind komt brengen mag u niet bij de coachsessie blijven. Het is wel mogelijk om een duo coachsessie op te nemen in het traject waarbij je samen aan de slag gaat met de paarden.

– Waar vinden de coachsessie’s plaats? 

Op de coachlocatie in Heerjansdam vinden de sessie’s met de paarden plaats. Het adres ontvangt u bij de eerste afspraak.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

3 + 2 =

Contact

06-25169804 (whatsApp)

coaching@sarahkampman.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?