Hi, ik ben Sarah

Als oudste van 2 zusjes was ik altijd al tussen de dieren te vinden. Het coachen met paarden fascineerde me altijd al, maar ik dacht

”Ik kan dat niet, al die emoties van die mensen. Daar ben ik te gevoelig voor.”

Na de middelbare school ben ik mijn diploma gaan halen als paraveterinair dierenartsassistente en heb 3 jaar in een dierenziekenhuis gewerkt. Tijdens deze periode ben ik gaan samenwonen met mijn vriend en de leukste hond van de wereld.

Het coachen met paarden heeft me nooit losgelaten.

 Daarom heb ik de post HBO opleiding gevolgd aan de academie voor life- en paardencoaching, en ben met en berg kennis over mezelf en het vak de wereld ingestapt. 

Ik geniet ervan om mensen te zien groeien, uit hun comfortzone te stappen en hun hart te volgen. En dat is wat ik ook wil blijven doen!

Waarom doe ik dit?

Als kind leek er altijd al op mijn voorhoofd te staan ” Stort je levensverhaal maar bij me uit.” Toen al was ik al zeer gevoelig wat maakte dat ik ook iedereen wilde helpen.

De natuur en paarden waren voor mij altijd een veilige plek waar ik kon opladen. Ik zei dan ook vroeger tegen mijn moeder ”Ik zou willen dat jij voelt, wat ik voel bij de paarden.”

Nu ik ouder ben zie ik om me heen gebeuren wat het gevolg is als mensen niet naar hun lijf luisteren of simpelweg zichzelf niet snappen.

Ik wil (en kan) niet de wereld redden, maar ik geloof wel in een stukje hemel op aarde.

De combi van mijn fijngevoeligheid + ervaringen + kennis over mijzelf en de paarden is het recept geworden van mijn bedrijf. Mijn missie is om deze plek vanuit heel veel liefde iets mooier achter te laten, dan dat ik hem vond.

Ik kijk ernaar uit om jouw verhaal te horen en je te ontmoeten.

Liefs Saar

14 + 15 =

Contact

06-25169804 (whatsApp)

coaching@sarahkampman.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?