Het verhaal van Lisa.

”Ongeveer een jaar geleden begonnen bij Sarah voor de paardencoaching.

Na een bedrijfsongeval kwam alle shit van al die jaren die ik had weggestopt op mijn schoot en wist ik dat ik eraan moest werken om mijzelf te leren kennen en gelukkig te zijn.

Ik vond de paarden mega spannend maar Sarah heeft mij daarin gerustgesteld, en wauw al die keren hebben deze prachtige dieren mij geholpen en Sarah wist elke keer het goede te doen en te zeggen waardoor ik mijzelf meerdere keren ben tegengekomen. Ja, dat was heftig maar ik wist toen wel; dit zijn mijn punten om aan te werken.

En nu? Ik ben mega trots op mijzelf en ervaar ik echt geluk en zie ik al het moois om mij heen. Ik kan intens genieten, en weet mijn grenzen aan te geven.  Ik zie de mensen om mij heen die van mij houden.

Eén paard in het bijzonder heeft mij zo goed geholpen; Willem wat een prachtig dier en wist mij gerust te stellen en de goede kant op te duwen.
Ik hoop dan ook nog heel veel ‘Willems’ tegen te komen in mijn leven.

Sarah wauw wat ben jij een ongelofelijk mooi mens met een hart van goud, ook nu ik dit schrijf krijg ik kippenvel. Ik heb zoveel aan jou te danken,

Ik heb mijzelf teruggevonden en dat mededankzij jou!

Wil jij ook aan de slag met jezelf?

Het is het zo waard en Sarah kan je daar zo goed bij helpen.”

 

 

8 + 2 =

Contact

06-25169804 (whatsApp)

coaching@sarahkampman.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?