lianne bijl
lianne bijl
2024-03-29
Al na 1 sessie merkte ik dat ik veel meer rust kreeg in mijn hoofd. Wat mij al maanden niet lukte, lukte Sarah al voor een groot deel in 1 sessie. Rust krijgen in mijn hoofd. Eerst even lekker gekletst met een warme kop thee, en daarna samen zijn tussen de paarden. Gewoon even zijn en kijken wat er gebeurde. Waar het paard eerst even op afstand bleef, kwam hij steeds dichterbij naarmate Sarah en ik in gesprek gingen. Sarah vertaalde wat het paard spiegelde en zo kwamen we steeds verder in gesprek. Binnen 1 sessie al zoveel duidelijkheid gekregen en lijntjes die ik aan elkaar kon verbinden. Ik raad het iedereen aan! Echt enorm waardevol!
Britt van Dijk
Britt van Dijk
2024-03-29
Met een open mindset kwam ik bij Sarah aan, ik was immers nog nooit gecoacht laat staan met paarden. Sarah zorgde snel voor een ontspannen en open sfeer waarin we makkelijk met elkaar konden praten, konden achterhalen waar ik vastliep en waar we die sessie aan zouden gaan werken. Sarah is een erg kundige en oplettende coach! Wat er gaande is zowel met jou als met de paarden pikt ze feilloos op en reflecteert het op een fijne manier weer terug. Het is ook fijn om hands on met je problemen aan de slag te gaan en het in beweging te zetten. Ik heb veel aan mijn coaching sessie gehad en denk er nog dagelijks aan terug (het is inmiddels een maand geleden). Absolute aanrader, voor zowel 1 check-in sessie als een langer coachingstraject!
Leslie van Oosten
Leslie van Oosten
2024-03-22
Saar in privé sferen mogen leren kennen, waar ik al snel een spreekbeurt over paarden kreeg. Best interessant die beesten, maar toch nog huiverig. Zelf struggle ik op werkgebied en daardoor leek het mij toch interessant. Het is fijn om met Sarah te kunnen praten en daarna door te gaan naar de paarden. Het is bijzonder om te merken hoe zij reageren. In mijn geval stond niet 1 maar 3 paarden in rust positie en dat liet mij inzien dat het tijd was om pas op de plaats te maken. Als kers op de taart mocht ik een mooi kaartje trekken bij Sarah en dat was zó treffend. Ik vond de Check-in sessie heel fijn om in een korte tijd inzicht te krijgen door Sarah en de paarden. Gun jezelf deze tijd voor jezelf!
Samantha Stulp
Samantha Stulp
2023-08-01
De allerbeste! Sarah is begripvol, meelevend en stelt altijd precies de juiste vragen. Haar sessies zijn echt een cadeautje aan jezelf en een enorme aanrader!
Leroy Smit
Leroy Smit
2023-03-28
Hele fijne ervaring gehad bij sarah. Ze is heel profecioneel en heel duidelijk en weet goed haar vragen te stellen en voelt daarbij goed jou emotie aan gaat hier heel goed mee om normaal stel ik mezelf niet of nauwlijks open maar door haar energie lukte dat meteen en kreeg ik hele heldere inzichten. Ook bij de Guasha massage was ze heel profesioneel en wist precies wat ze moest doen met een gezellig praatje erbij maar ook met uitleg wat het betekende. Ik zou sarah zeker aanrade als u met iets zit.
Janneke
Janneke
2023-02-10
Een hele fijne Guasha behandeling gehad. Het is een fijne en rustige dame en ik ga zeker weer terug voor een behandeling. Ze luistert goed naar wat er aan de hand is en neemt de tijd voor je. Zeker een aanrader om naar toe te gaan
Julia De Deugd
Julia De Deugd
2023-02-10
Sarah weet wat ze doet! Ze kan een goede scheiding maken tussen serieus aanpakken en het wat luchtiger bekijken met ruimte voor plezier in je proces. Ik heb het als erg fijn ervaren en heb grote stappen mogen zetten voor nu en de toekomst! Hoe klein of groot de struggles ook zijn bij Sarah kun je altijd terecht 😄
Annet Geurtsen
Annet Geurtsen
2023-02-09
Goeden vrouw. Ontwapenend en meetbaar skilled ♡ ik leef voor de guasha kick! Loop je vast? Hup gaan babbelen bij haar!
lisa schol
lisa schol
2023-02-09
Al 6 coachsessies met paarden bij sarah gedaan. Zeer tevreden over haar werkwijze en hoe ze met mij omgaat in mijn kwetsbare momenten. De paarden spiegelen je of geven juist aan of ik mag loslaten of verder mag gaan. Enorm blij dat ik dit bij haar mag mag doen en dat ik de beste versie van mijzelf aan het worden ben. Ik raad sarah zeker aan als je aan jezelf wilt werken!!!✨️

11 + 14 =

Contact

06-25169804 (WhatsApp)

coaching@sarahkampman.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?